Vad händer?
I ateljén hittar du en massa färgsprakande läckra smycken för alla tillfällen. Om du vill att jag ska skapa något unikt speciellt för dig eller till ett speciellt tillfälle är det viktigt att du är ute i god tid så vi kan diskutera igenom alternativ, välja form,färg o stenar Om du inte har tid att komma in kan vi höras via mail; mariaborjesson.nkpg@gmail.com.
Välkommen!

Kulturnatten har vi öppet kl 15-21. Välkommen!

Tom 23/9 pågår en utställning med Ringar på Nutida Svenskt Silver på Västmannagatan 49 i Stockholm, där jag är med.
I mars 2018 ska jag ha utställning där tillsammans med Karlheinz Sauer. Det blir silverföremål, lite större än jag tidigare gjort.

I november, 10-12/11 blir det helgkurs i atelje''n. Håll utkik på Facebook, smyckeformgivare Maria Börjesson, så ser du när påannonsen kommer. Vet du redan nu att du är intresserad så hör av dig.
Vi har också haft företagsevent för mindre grupper.


Du kan även se mina smycken när jag ställer ut tillsammans med kollegorna i Nutida Svenskt Silver, Västmannagatan 49 Stockholm


Jag har sällskap i ateljén av min kollega Paola Wickström-Fredriksson. Välkomna att besöka oss tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 12.00 och 18.00. Ring på porttelefonen uppe till höger om grinden.
I övrigt är ni välkomna hela veckan, men det kan hända att jag är ute på ärenden eller dylikt. Ni får gärna boka en tid, ring då 0702593868.
Välkomna!

Nyligen avslutad utbildning
Kommunikologi, certifierad
Styrelseutbildning
 
 
halssmycke, ringar, armband, örhängen